OVER DE BLOODY GOOD MARY’S

Bloody Good Mary's

MEET THE MARY’S

De Bloody Good Mary’s: een fierce Bosch cocktailduo, Spicy Mary Neel en Hot Mary Flora met een voorliefde voor de ‘good old’ Bloody Mary.

WAAROM BLOODY MARY’S?

De Bloody Mary is de perfecte cocktail: bomvol natuurlijke ingrediënten, niet zoet maar hartig en lekker spicy. De beste cure voor stevige hangovers en last but not least er zitten weinig calorieën in dus het ultieme drankje voor fit girls a.k.a. skinny bitches.

Wat zit er dan precies in? Onze Bloody Mary maken we met Absolute Vodka en ‘homemade’ tomatensap met daarin: uiteraard heel veel tomaten, een snufje mierikswortel, onze geheime kruidenmix, hete Tabasco en Worcestershire sauce. Dit goddelijke goedje gaat in een glas met ijsblokjes, een schijfje limoen en is helemaal af met een stengel bleekselderij. Voilà, ultiem genieten tot en met de laatste druppel! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de Bloody Mary shotvariant: de Mexikaner. In Berlijn al jaren het favoriete shotje in clubs en op festivals. De super-spicy-Bloody-on-steroids, het elixer om de meest gruwelijke kater te nekken, heeft inmiddels een ware cultstatus bereikt. En wij de Mary’s hebben uiteraard onze eigen variant… de hotter dan hot Bloody Good Mexikaner.

LIEFDE VOOR COCKTAILS

Naast onze Bloody Good Bloody Mary’s mixen en shaken we nog een aantal andere cocktails. Zo heeft de Moscow Mule ook een vast plekje op ons menu. De Russische variant van de Mojito is een mix op basis van vodka en ginger beer, limoen en munt. Deze Bloody Good signature cocktail maken we met de door Neeltje zelf gebrouwen ginger beer inclusief een extra spicy gemberkick.

Ook maken we regelmatig een uitstapje naar Brasil met de Caipirinha. Een fris zure cocktail met Cachaça, rietsuiker en veel, heel veel limoen. Speciaal voor The Big Lebowski-fans: ‘The Dude’: een romige White Russian, uiteraard ook te krijgen in de ‘Black’ variant. En tenslotte Flora’s favoriet de klassieke Piña colada: witte rum, crushed iced, kokoscrème en verse ananas.

Mmm.. wij kunnen niet kiezen al deze cocktails zijn bloody… bloody good!